ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

21. 03. 2018

GUCCI 0083S

Ukoliko želite da budete primećeni i jedinstveni, a da ostavite utisak "dive" onda su za Vas pravi izbor Gucci naočare. Kao i do sada, Gucci sa svojim fenomenalnim modelima naočara predstavlja pravu ekskluzivu.

Modeli naočara rađeni od prirodnih materijala - acetata. Acetat je materijal biljnog porekla i izrađuje se od 75% pamučnih vlakana, takođe je i antialergijski materijal. Svaki okvir napravljen od acetata je jedinstven.

GUCCI 0083S 002 55

 

Pored vrhunske izrade, u ponudi se nalaze velike palete atraktivnih boja počev od klasik crne, do neprevaziđene havana boje, do trobojnih boja (najprodavanija boja: crveno - crno - zelena, do roze - braon - žuta)... Ukoliko se odlučite baš za ovaj model pored samih naočara dobijate plišanu futrolu, sa atraktivnim bojama, mekanu satensku torbicu, krpicu izrađenu od najkvalitetnijih vrsta materijala - mikrofibera, naravno kao i sertifikat o autentičnosti kupljenih naočara.

GUCCI 0083S 003 55

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da posetite prodajne salone ABM CLINIC i uverite se u široku paletu Gucci modela ODMAH DOSTUPNIH.