ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

18. 10. 2018

IMATE STRAH DA SE NEĆETE PRILAGODITI NA PROGRESIVNA SOČIVA?

Prirodno je osetiti strah kada treba da napravimo neku promenu, ali nemate razloga za strah. Savremena tehnologija prevazilazi barijere koje su nekad postojale kod progresivnih sočiva. Kontinuirano se usavršavaju proizvodi, znanja i iskustva. Vaše oči su jedinstvene, kao i otisak prsta, zato se uzmaju u obzir vaši lični parametri, svakodnevne aktivnosti, potrebe, kako bi dobili sočiva “po meri“, dizajnirana tako da vam omoguće udobnost jasnog vida na svim udaljenostima.

 

 

 

 

Samo 1% populacije ima fizioloških problema, pa ne mogu da se priviknu na progresivna sočiva. To znači da je rizik od neprilagođavanja veoma mali. Prilagođavanje iziskuje nešto vremena i strpljenja, ali rezultat je neverovatan.

Najbolje bi bilo probati progresivna sočiva dok je razlika u dioptriji između daljine i blizine još uvek mala, tada je period prilagođavanja kraći. Takođe, neki proizvođači (Essilor) nude jednomesečnu garanciju za period prilagođavanja. Tako da ukoliko se u tom periodu ne naviknete na progresivna sočiva moguće ih je zameniti za drugu vrstu sočiva.

 

Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika progresiva u celom svetu, posetite neke od naših prodajnih salona i dozvolite našem ljubaznom osoblju da vam preporuče najbolji par progresiva za vas.