ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

21. 12. 2017

NAOČARE SA ZAŠTITOM OD KOMPJUTERA

P: Pozdrav, treba mi informacija o tim naočarima sa zaštitom od kompjutera, dosta vremena provodim pred monitorom i raznoraznim računarima, jer sam zaposlen u IT sectoru u nekoj firmi, pa me zanima kako mogu da naručim te naočare? Da li se bira oblik i dimenzija rama ili su univerzalne? Hvala unapred. Ljubiša.


O: Poštovani Ljubiša, Vrlo često dobijamo slična pitanja, jer je skoro neophodno imati naočare sa zaštitom od kompjutera. Zbog specifičnosti Vašeg posla kojim se bavite, naša topla preporuka su trenutno najbolja stakla na tržištu Essilor (Francuski proizvođač ), oni u ponudi imaju naočare sa zaštitom od kompjutera  Crizal Prevenciju, stakla koja su predviđena za rad na računaru i sa njima imate maksimalnu zaštitu. Ovo je tip stakala (plastike), koja sadrži najbolje i najsavremenije filtere koji štite i odmaraju Vaše oči. Stakla na sebi imaju filter koji štite oko od plavo - ljubičaste štetne svetlosti, te su one najoptimalnije rešenje za rad ispred računara.
Hoya (Japanski proizvođač ) kao naočare sa zaštitom od kompjutera u ponudi ima Blue Control takođe stakla predviđena za zaštitu od računara.
Gross optic u svojoj ponudi za naočare sa zaštitom od kompjutera ima Blue Cut stakla takođe predviđena za rad na računaru.
Što se tiče izbora dioptrijskih ramova najbolje bi bilo da posetite neku od naših poslovnica,
da sa našim stručnim timom odaberete ono što Vama najbolje stoji i što prati vaš stil.
Takodje možete uraditi utvrđivanje dioptrije besplatno kod nas, što će nam dalje pomoći pri preporuci. Budite slobodni i za dodatna pitanja. Srdačan pozdrav, Vaš ABM CLINIC