ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

18. 03. 2019

OAKLEY SPLIT SHOT OO9416 941602

OAKLEY SPLIT SHOT

Ako boravite na vodi ili oko nje, jedan od glavnih prioriteta je da imate odgovarajuće naočare. Zaštita od sunca, odsjaja i drugih elemenata je veoma bitna. Bez obzira na to da li pecate ili se samo družite s prijateljima, postoje određene karakteristike koje čine ove naočare prikladnijim od ostalih za boravak na vodi ili oko nje. Oakley je identifikovao te potrebe ljudi i stvorio prve naočare koje su specifične za aktivnosti na vodi. Split Shot ima integrisanu uzicu, kompatibilnost sa kačketom / šeširom i maksimalnu perifernu pokrivenost, što je sve što je potrebno za bilo koju aktivnost u ili na vodi.
Oakley Split-Shot je dizajniran za čoveka koji želi pouzdane sunčane naočare koje će ga služiti u širokom spektru uslova.


*Potpuna pokrivenost - Ovakav okvir sprečava ulazak svetla sa slepoočne strane i sa zadnje strane okvira i odbijanje svetla unutar sočiva nazad u Vaše oči. Prošireni bočni štitnici i u gornjem delu okvira dodatno čuvaju oči . Šira stakla povećavaju vaše vidno polje i samim tim povećavaju i vaš periferni vid.


*Kompatibilnost sa kačketom / šeširom - mnogi ljubitelji vode preferiraju da nose šešir / kačket radi više pokrivenosti na vodi. Ništa nije gore od toga da birate između omiljenog kačketa ili omiljenih sunčanih naočara kada više volite da nosite oboje. Sada više ne morate da birate jednu ili drugu opciju jer je Split Shot izgrađen s dizajnom kompatibilnim sa šeširom / kačketom. Linija obrva je nagnuta prema ivicama, izbegavajući dodir s obodom zakrivljenog šešira. Drškice su dovoljno tanke da stanu ispod šešira za maksimalnu udobnost tokom celog dana.
*Oakley fit sistem sa tri tačke otklanja tačke pritiska tako što ravnomerno raspoređuje težinu iza ušiju i na nosu.

Ovim sistemom se stvara prijatno prjanjanje koje omogućava nošenje naočara veoma dugo.

Most je kompletno izrađen od Unobtaniuma, i ne može se kretati čak ni ako se znoji.

Konstrukcija okvira je vrlo izdržljiva i lagana, što opet dokazuje da su ovi okviri pouzdani u različitim uslovima.


*Ovaj ram je opremljen uzicom - Većina sunčanih naočara ima čarapu koja se stavlja na kraj drškica.

Iz toga proizlaze očigledni problemi jer nije u potpunosti siguran sistem i često ih je teško ukloniti ili pričvrstiti.

Inženjeri iz Oakley-ja razvili su Integrisani sastav za držanje, laganu i vrlo fleksibilnu 20 " uzicu izrađenu od presvučenog čelika. To je pouzdan i siguran način da se okviri zadrže oko vrata ili lica kada ih trebate.

 


*Tehnologija PRIZM™ sunčanih sočiva - vrhunski dizajn okvira Split Shot savršeno se nadopunjuje s PRIZM™ sočivima. Oakley je uveo PRIZM™ sočiva kako bi poboljšao kontrast u određenim okruženjima. Djeluje tako što filtrira bučne boje dok istovremeno pojačava boje na koje je vaše oko najosjetljivije. Ako ste ribar, to znači da će otkrivanje ribe ispod površine biti mnogo lakše. PRIZM™ tehnologija omogućuje vam da vidite u dubinu vode, a ne samo odraz koji dolazi s površine.

 

Model SPLITSHOT možete kupiti u svim našim poslovnicama- Vaša ABM CLINIC!


Terazije 29 011/3239-620, 011/322-99-66 fax 011 32-31-051
Jug Bogdanova 8 011 2621-376
Nušićeva 3 011 322-9-777