ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

26. 07. 2017

Emporio Armani - Proleće/leto 2017

Nove boje i kombinacija inovativnih materijala. Ove sezone kolekcija Emporio Armani u potpunosti se izdvaja iz klasicnog asortimana.


Emporio Armani naočare za sunce kolekcije 2017


Za ovogodišnje muške modele lajtmotiv cele kolekcije su lagane metalne konstrukcije i dvostruki mostovi, dok ženske naočare karakterišu živopisne orijentalne boje koje su obeležile ovogodišnju kolekciju na pariskoj modnoj reviji kako odeće, tako i naočara.

 

Pročitajte: Ray Ban Chromance sočiva.

 

Emporio Armani EA2054 naočare za sunce


Fascinantan okrugli model, živopisne boje ističu okrugli oblik, a namerno su izvedeni neujednačeno i predimenzijonirano. Na samim drškicama nalazi se ugravirani logotip brenda Emporio Armani. Naočare su dostupne u više kombinacija boja. Od srebrnog rama sa cvetnim dezenima, takođe i u tirkiz boji, kao i u ružičasto zlatnoj boji.


Emporio Armani EA2054 naočare za sunce


Emporio Armani EA4093 sunčane naočare


Četvrtaste sunčane naočare sa gornjim delom od najlonskih vlakana koja savršeno uokviruju metalnu strukturu obeleženu modernim dvostrukim mostom. Atraktivan i jedinstven dizajn ručkica u različitim kombinacijama materijala i boja. Metalna drškica presvućena providnim najlonskim vlaknima daje im osećaj samouverenosti i lakoće. Ovaj muški model dostupan je u više kombinacija boja, od klasik crne do dvobojne nijanse rama i stakala. 

Naočare za sunce Emporio Armani EA4093


Emporio Armani naočare za sunce su sjajan izbor u brojnoj paleti dizajniranih ramova. Stakla Emporio Armani naočara, takođe dolaze u nekoliko opcija. Stakla mogu da budu sa UVA i UVB zaštitom, polarizovana, otporna na udarce. Kombinacija kvalitetnih materijala i detalji su ono što kupci očekuju od Emporio Armani linije sunčanih naočara.