ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

27. 02. 2016

Michael Kors

Michael Kors je poznati modni dizajner iz New York-a. Svoje prve korake u modnoj industriji  započeo je u ranom detinjstvu. Dok je pratio svoju mamu koja se takođe bavila modom i modnim dizajniranjem, dobio je inspiraciju i tako je još kao tinejdžer, dizajnirao odeću pod nazivom “Iron Butterfly” i prodavao je u podrumu svojih roditelja.


Prva kolekcija sunčanih i dioptrijskih okvira proizvedena je od strane Luxottica grupe koja je pokrenuta u januaru 2015. godine.

 

Pročitajte: Ray Ban kolekcija zima 2015/2016.


Kolekcije iz 2015.godine su se pokazale kao veoma uspešne, pa je i ove godine dat akcenat na sunčane okvire sa novim linijama futurističkog dizajna, koje izgledaju elegantno sa malom dozom prefinjenosti.


Kolekcija brenda Michael Kors namenjena za proleće 2016. izbalansirana je vanvremenskim glamurom i modernim oštrinama. Najnovija sočiva i okviri odišu energijom prelepih sunčanih popodenva provedenih sa prijateljima na glamuroznim lokacijama. 

 

Pročitajte: Emporio Armani.


Sunčane naočare okruglog oblika stručno su napravljene od specijalno dizajniranih acetata, dok njihova "mirror" sočiva osvetljavaju elegantene metalne okvire koji su ukrašeni poliranom metalnom pločicom sa logotipom.

 

Michael Kors modeli naočara za proleće 2016

 

KENDALL II MK5017    

KENDALL II MK5017 Michael Kors naočare za sunce

 

Adelaide I MK2019

Michael Kors naočare za sunce Adelaide I MK2019

                 

        
Sunčane naočare mačkastog oblika zrače retro prefinjenošću, a njihov okvir od različitih kombinacija materijala sadrži i nenametljivu trakicu koja dodaje razigrani dašak boje.


Abela II MK6039

 

Michael Kors sunčane naočare Abela II MK6039

                                       

Smele naočare napravljene u obliku četvrtastog leptira ukrašeni su prepoznatljivim logom brenda koji je ove sezone inspirisan ležernim luksuzom i obogaćen osećajem neopterećene elegancije.


Adelaide III MK 4029

 

Michael Kors naočare za vid Adelaide III MK 4029

 

 

Podsetimo se i nekih modela iz kolekcije proleće/leto 2015


Michael Kors kolekcija “Miranda” predstavlja modele sa dozom luksuza i glamura. Prolećna linija je namenjena ženama koje žele da promene svoj izgled tokom nove tople sezone. Modeli su vrlo lepi, nosivi, moderni i odgovaraće svakom stilu.


MK 2002 QM Model vrlo popularnog oblika i boja sa prefinjenim kožnim detaljem na drškicama inspirisan poznatom Miranda torbom.


MK 2002QM


 MK 2002QM Michael Kors ženske naočare za sunce


MK 2004Q

 

Michael Kors ženske naočare za sunce MK 2004Q



MK 6028

Michael Kors sunčane naočare MK 6028


MK 2013

Michael Kors naočare za sunce  MK 2013

Velike naočare za sunce dolaze obogaćene metalik detaljima, otiscima, u mačkastom, retro, modernom ili glam obliku.

Michael Kors kutija za naočare

Michael Kors Miranda linija je među must-have elementima koji će obogatiti vašu kolekciju aksesoara.


Američki modni brend pokazuje sve, prevelike naočare sa egzotičnim mačkastim oblikom dostupne u različitim akcentima, od klasičnih, šik, ultra modernih, glam, u retro stilu u različitim oblicima i dizajnima koji su oživljeni otiscima i metalik detaljima.


MK5004 – Legendarni aviator oblik sa ogledalo staklima. Lifestyle model za svaki dan.

 

MK5004

Michael Kors avijatičarske naočare MK5004

Michael Kors je svetski poznat i priznat modni kreator. Njegove kreacije torbi, nakita i satova nagrađivane su mnogo puta, a isto se očekuje i od nove kolekcije Michael Kors naočara koja je direktno inspirisana najpoznatijim torbama ovog brenda.


U novoj kolekciji svaka dama može pronaći svoj par naočara!


ABM CLINIC prodajni saloni nude velik izbor MICHAEL KORS sunčanih i dioptrijskih okvira.