ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

11. 12. 2019

OUR TRADITION

Najbolje tradicije nastaju onda kada ih najmanje očekujemo. To su sve one srećne slučajnosti, previše dobre da se ne ponove. Zabavni rituali koje samo Vi i Vaši najbliži mogu da shvate. Ponekada se ne možete ni setiti kako su nastali, ali Vas zato godinama spajaju i izmamljuju osmeh na lice.


Ove praznične sezone, Ray Ban-ova nova kampanja #OUR TRADITION – Naša tradicija, slavi svečane običaje koji su malo neobičniji. Kampanja se sastoji od dve priče, svaka sa svojom čudnovatom Božićnom tradicijom.

Pustinja u Americi. Benzinska pumpa. Devojka sedi u crvenom kabrioletu i čeka dečka, koji nosi džinovsku igračku irvasa. Ovaj gumeni saputnik im uvek pravi društvo u ovo doba godine.

 

 

Porodica na okupu, putuju na odmor, na sever. Roditelji sa dvoje dece u kamp prikolici. Na putu im se prikolica kvari i njihovi planovi za Božić se ruše, sve dok zajedno ne dođu na ideju da proslave Božić uz lampe u pustinji. Od tada to postaje njihova nova tradicija.
 

 

Naše tradicije su momenti koji su nas usrećili, a onda ih ponavljamo i proživljavamo zajedno, iz godine u godinu. Tri Ray Ban modela iz ove kolekcije koje nose naši likovi su autentični i privlače pažnju kroz celu kampanju.

 

RB 3119M OLYMPIAN I DELUXE je oličenje originalnog Ray Ban stila . Dinamičnog izvijenog dizajna, postaje klasična zvezda u ovoj kampanji.

 

 

RB 2219 OLYMPIAN AVIATOR inspirisan stilom šampiona, napravljen za Olimpijce , je ikona još od 1968. godine.

 

 

RB1973 SQUARE II  je legendarni plastični square ram. Njegovi preveliki kvadratni okulari će Vas uvek istaći.
 

 

Neke od modela iz najnovije Ray Ban kampanje možete pronaći na dobro poznatim lokacijama ABM CLINIC.

 

  • TERAZIJE 29
  • NUŠIĆEVA 3
  • JUG BOGDANOVA 8