ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

27. 05. 2019

Ray Ban 2019/2020

Od autentičnog kultnog statusa do stila koji vlada trendovima , Ray-Ban uspešno otvara godinu revolucionarnom kolekcijom pod nazivom #Proudtobelong.

 


Zahvaljujući promenama na ikonama – koje sada krase inovativna stakla i savremene linije – najomiljenija marka naočara na svetu neće izneveriti svoje poklonike, nudeći im i ove sezone nešto neočekivano a opet poznato.
Jedno je sigurno, originalan stil nikada ne izlazi iz mode. Od klasičnog Aviatora i legendarnog modela Wings do retro četvrtastih i poluotvorenih ovalnih modela iz sedamdesetih, metalni okviri su tanji nego ikada a i dalje izuzetno moćni. Ni stakla se ne sakrivaju u senci, već baš suprotno - obogaćuju Vaš život bojama, sa savremenim dvobojnim ogledalskim i trendi providnim staklima koje će se pobrinuti da vaš stil bude prepoznatljiv već na prvi pogled.
Što se tiče acetatnih modela, različite kolorističke izvedbe havane i potpuno novi kutovi osvježili su klasike novom perspektivom. Dajući dozu lakoće primaljivom obliku Meteora i Wayfarera, živopisna proširenja klasične palete s havana uzorkom i potpuno novi uglovi daju novo viđenje odvažnog a lako nosivog stila koji se ne boji biti svoj.
Nikada se nemojte zadovoljiti običnim – odaberite model sa kojim možete biti ono što jeste, s ljudima koji vas vide onakvima kakvi jeste.