ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

03. 03. 2018

ZEISS- DURAVISION BLUEPROTECT

 

Zeiss ima svoja rešenja za blokiranje plavo-ljubičastog svetla, koja zadovoljavaju različite zahteve kupaca za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom prostoru, tako što filtriraju različite količine plavo-ljubičastog svetla u zavisnosti od aktivnosti.

 

 

Zeiss Skylet i PhotoFusion su zatamljena i fotoosetljiva koja blokiraju različite intezitete plavo-ljubičastog svetla i nude 100% UV zaštite.

 

 

DuraVision BlueProtect je zaštitni sloj koji blokira plavo-ljubičasto svetlo i idealan je za aktivnosti u zatvorenom prostoru i višečasovni rad i ispred računara.

 

 

 

Većina nas u današnje vreme provodi preko 8 sati ispred računara. Retko čije oči mogu istrpeti ovakav tempo bez posledica. Idealno rešenje za vas su Zeiss stakla sa zaštitnim slojevima DuraVision BlueProtect, sa kojima ćete biti sigurni da ste učinili maksimalnu zaštitu za svoje oči.

 

 

Pored nošenja preporučenih DuraVision BlueProtect stakala, dodatni savet za zdravlje Vaših očiju je da se na svakih 30-40 minuta prave pauze bar 2-3 minuta i da osvetljenje u radnoj prostoriji ne bude prejako.

 

Informacije o Zeiss proizvodima možete dobiti u svim prodajnim salonima ABM CLINIC.