ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

31. 03. 2018

INVU

 

 

 

INVU je Švajcarski brend naočara vrhunskog kvaliteta gde je svaki model naočara sa ultra-polarizovanim staklima. Pored odličnog kvaliteta stakala, INVU naočare su modernog dizajna. 

 

INVU sunčane naočare pored polarizacije, garantuju 100% zaštitu Vaših očiju od UV zraka sa kvalitetnim 9-slojnim filterom i anti-alergijskim i anti-rđajućim ramom. Stakla su izrađena najsavremenijim metodama od polycarbonata, što znači da su naočare lagane, a sa druge strane otporne na spoljašnje uticaje. Zahvaljujući polarizaciji, odlične su za sportske aktivnosti, kao i za svakodnevno nošenje. 

Udobnost i prednost koje nam donose polarizacione sunčane naočare u kombinaciji s kvalitetnim UV filterom osigurava zaštitu od sunca, visok stepen oštrine vida, osetno smanjenje umora, naprezanje očiju i odličnu percepciju boja, pa su prevencija od degresivnih promena na oku. 

INVU sunčane naočare, model 2729, je jedan od najtraženijeg modela. Vodeći best seler. Izuzetno elegantan i prefinjen model. Dostupan u dve boje, crnoj i braon. 

 

INVU 2729A

 

 

INVU2729D

 

ABM CLINIC nudi širok izbor INVU modela. Posetite nas i isprobajte neke od INVU modela.