ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

Varilux X 4D

Otkrijte neograničen refleksni vid sa Varilux S 4D!

 

Po prvi put smo u mogućnosti da vam obećamo potpunu slobodu vida sa progresivnim staklima za naočare i novi nivo personalizacije. Samo Varilux® Xclusive 4D vam pruža stabilnost u pokretu, široko polje vida i refleksni vid.

 

Zahvaljujući jedinstvenom i savremenom mernom sistemu Varilux® Xclusive 4D je napravljen isključivo po vašoj meri. U dizajn stakla za naočare ekskluzivno su ukomponovani Eyecode vrednost i dominantno oko.

 

3 revolucionarna noviteta koja pružaju neograničen refleksni vid:

 

4D tehnologija: revolucija u personalizaciji  

 

Kao što smo desnoruki ili levoruki, tako imamo i dominantno oko koje vodi naš vid. Dominantno oko je oko koje koje prvo uočava objekat gledanja. Njegovom identifikacijom u mogućnosti smo da personalizujemo vaše staklo za naočare kako bi osigurali brže vreme reakcije. 

 

Nanoptix: revolucija u tehnologiji izrade sočiva

 

Nanoptix Technology nam dopušta da promenimo osnovnu strukturu progresivnog stakla za naočare. Površina stakla sastavljena je od velikog broja optičkih elemenata koji se rekonstruišu za vreme proračuna tako da dopuštaju svetlu da prođe kroz svaki optički element bez neželjenih devijacija koje izazivaju plivajući efekat. Kao rezultat dobijamo staklo koje vam pruža stabilnost slike dok se krećete. 

 

Synchroneyes: revolucija u fiziologiji

 

Po prvi put progresivni dizajn – SynchronEyes Technology uzima u obzir fiziološku razliku između desnog i levog oka kako bi istovremeno napravili dizajn stakla kao sinhronizovanog para. Ovaj princip osigurava da staklo, odnosno vid oba oka funkcioniše kao jedinstven sistem pružajući nam široko polje vida.