ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

Progresivna stakla (sočiva)

Ako imate preko 40g. i imate probleme sa vidom, velika je verovatnoća da je u pitanju prezbiopija, uobičajeno slabljenje vida na blizinu. Ali imamo dobre vesti: danas postoji više rešenja nego ikada pre. Ne morate da nosite više pari naočara (za daljinu i čitanje) ili bifokalne naočare sa vidljivom linijom koje su nosili vaši roditelji.

 

Progresivna stakla nude mekan prelaz od vida na daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizinu pokrivajući i sve ostale potrebne korekcije. To znači da progresivna stakla imaju progresivnu korekciju dioptrije (od vrha prema dnu stakla), smanjuju napetost oka i omogućavaju najprirodniju korekciju vida.

 

Prva progresivna stakla su se pojavila 1959.g., to je bilo Varilux sočivo (staklo). Od tada, kompanija Essilor kontinuirano radi na novim standardima kako bi pacijentima prezbiopima osigurao najbolji kvalitet vida. Svaki dizajn Varilux stakla prolazi rigoroznu seriju kliničkih ispitivanja i ispitivanja na nosiocima kako bi nosiocima osigurali prirodan i kvalitetan vid.

 

Sa uvođenjem Varilux® X Series stakla, Essilor je otvorio novu stranicu u dugoj istoriji Varilux tehnoloških inovacija. Još od otkrića progresivnih stakala, unapređeni su kvalitet i oštrina vida ovih stakala ali uvek uz određene kompromise.  

 

 

Varilux® X Series obezbeđuje jednostavan, prirodan vid. Ne morate više da razmišljate o tome! 

 

Otkrijte prednosti Varilux® X Series™! Varilux® x Series raspon se sastoji od 3 izuzetna proizvoda:

- Varilux® Xclusive 4D,

- Varilux® X-track / f-360,

- Varilux® X Design

 

Stručnjaci širom sveta i dalje preporučuju Varilux® stakla kao br.1 za korekciju prezbiopije. Sva Varilux® sočiva se preporučuju sa Crizal® Saphire UV i odobrena su od strane nosilaca kao što ste vi!

 

Da biste osigurali prirodan vid, kontaktirajte naseg oftalmologa ili optičara i pitajte nas koji je najbolji Varilux dizajn za vas.

 

 

 

VARILUX X SERIES

 

Varilux® X je najnaprednije progresivno sočivo vodeće svetske kompanije za proizvodnju dioptrijskih stakala ESSILOR.

 

 

Varilux X 4D


Otkrijte neograničen refleksni vid sa Varilux® X 4D! Najsavršenija personalna Varilux stakla. Samo Varilux 4D vam pruža stabilnost u pokretu, široko polje vida i refleksni vid. Ekskluzivno za Visioffice vlasnike.

 

 

Varilux X-Track f-360


Varilux® X Track f-360 stakla predstavljaju prvi korak ka personalizaciji u okviru Varilux S Series, obzirom da ova stakla uzimaju u obzir personalizovane parametre okvira i prirodnu udaljenost za čitanje za savršeno pozicioniranje dela za čitanje.

 

 

Varilux X Design

 

Varilux® X Design je osnova Varilux® X Series raspona koja nudi dve revolucionarne tehnologije: Nanoptix – revolucija u tehnologiji izrade stakla i Synchroneyes – revolucija u fiziologiji.

 

 

Varilux Physio 3.0 f-360°


Varilux® Physio 3.0 f-360 pruža sve prednosti koje ima Varilux Physio 3.0 optimalno rešenje u smislu estetike zato što ovaj progresivni dizajn dopušta Free Curve Concept.

 

 

Varilux Physio 3.0


Varilux je napravio tehnološki iskorak 2006.g. predstavljanjem Varilux® Physio 3.0 stakala, pružajući nosiocima jedinstveno iskustvo vida kroz: Visoku Rezoluciju Vida.

 

 

Varilux Comfort 3.0

 

Varilux® Comfort 3.0 stakla su prilagođena današnjem okruženju. Podržava dinamički vid i brzu promenu aktivnosti dopuštajući vam prirodan položaj glave.

 

 

Varilux-Liberty 3.0


Varilux® Liberty Varilux Liberty 3.0 predstavlja ulazni progresiv u Varilux® raspon i sadrži sve prednosti Varilux® progresivnog dizajna.

 

 

Varilux poseban dizajn


Kao što su sportske cipele važne kada se bavite sportom, tako je nošenje specifičnih stakala bitno za posebne aktivnosti kako bi udobnost vida bila što bolja.