ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

EYE CODE-3D PERSONALIZACIJA

Dostupna na Varilux progresivnim i monofokalnim staklima, Eyecode tehnologija predstavlja jedinstveni 3D dijagnostički sistem za vaše oči koji se koristi za izradu stakala prilagođenih vašim potrebama. Svi naši klijenti uz kupovinu progresiva S serije dobijaju Eye Code potputno besplatno.

 

Sa Eyecode opcijom, preciznost vaših stakala može biti i do 5 puta veća nego sa standardnim staklima. Vaš vid je trenutno jasniji bez potrebe za prilagođavanje na nova stakla, vaše držanje ostaje prirodno.

 

Pronađite jedinstveni i lični kod vašeg oka

 

Uzimajući dinamičke 3D mere, vaš optičar je u mogućnosti da da individualnu dijagnozu vaših očiju i da pronađe centar rotacije svakog pojedinog oka.

 

Ta informacija je osnova za kreiranje i ugradnju vaših sočiva – to je vaš Eyecode.

 

Klinička istraživanja su pokazala da dužina oka može da varira do 30%, od osobe do osobe. Određena odstupanja se takođe mogu pronaći između oba oka, čak i za istu vrednost dioptrije.

 

Po prvi put, zahvaljujući Eyecode opciji vaš optičar je u mogućnosti da koristi vaše stvarne, lične 3D mere za izradu stakala – pre nego nominalne vrednosti.

 

Kako to funkcioniše?

 

Dinamičke 3D mere uzimaju se u optičarskoj radnji od strane optičara koji koristi patentirani uređaj -Visioffice. Merenje je brzo i izuzetno tačno.

 

- 30 sekundi za razumevanje vaših očiju: držanje glave i pokretanje očiju se snimaju i analiziraju, obezbeđujući da vaše prirodno ponašanje bude savršeno reprodukovano

 

- 100% neagresivan – ne postoji apsolutno nikakav fizički kontakt sa okom za vreme merenja

 

- 100% tačan – ovaj patentirani digitalni merni sistem je izuzetno precizan

 

- 100% prilagođen – jednom kada su mere uzete, vaš optičar prosleđuje vaš recept i lične podatke oka, okvira i ponašanja vida u Essilor-ovu laboratoriju. Ti podaci se koriste za izradu sočiva kako bi osigurali najveće moguće podudaranje oka i sočiva.

 

Zašto odabrati Eyecode?

 

- Potvrdili nosioci: 65% nosilaca preferira Eyecode sočiva u poređenju sa konkurentskim staklima trenutno dostupnim na tržištu (testiranje sprovedeno od treće, nezavisne strane). 66% učesnika potvrdilo je da je prirodni položaj tela lakše ostvariti, bez obzira na aktivnosti.

 

- Sa Eyecod opcijom, vaši inicijali su ugravirani na staklu. Eyecode stakla savršeno odgovaraju svim vašim potrebama, bez obzira na uzrast, recept ili izbor stakla (prozirna, fotoosetljiva, za sunce, itd.)