ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

Varilux X-Track f-360

Otkrijte neograničen vid sa Varilux® X-track f-360, prilagođenom svim uslovima nošenja naočara. 

 

Po prvi put u mogućnosti smo da vam obećamo potpunu slobodu vida sa progresivnim staklima za naočare. Otkrijte stabilnost u pokretu i široko polje vida sa Varilux® X-track f-360.

 

Varilu®x X-track f-360 stakla predstavljaju prvi korak ka personalizaciji u okviru Varilux® X Series, obzirom da ova stakla uzimaju u obzir personalizovane parametre okvira i prirodnu udaljenost za čitanje za savršeno pozicioniranje dela za čitanje.

 

2 revolucionarna noviteta za neograničen vid:

 

Nanoptix: revolucija u tehnologiji izrade stakla

 

Nanoptix Technology nam dopušta da promenimo osnovnu strukturu progresivnog stakla. Površina stakla sastavljena je od velikog broja optičkih elemenata koji se rekonstruišu za vreme proračuna tako da dopuštaju svetlu da prođe kroz svaki optički element bez neželjenih devijacija koje izazivaju plivajući efekat. Kao rezultat dobijamo staklo koje vam pruža stabilnost slike dok se krećete.

 

Synchroneyes: revolucija u fiziologiji

 

Po prvi put progresivni dizajn – SynchronEyes Technology uzima u obzir fiziološku razliku između desnog i levog oka kako bi istovremeno napravili dizajn stakla kao sinhronizovanog para. Ovaj princip osigurava da staklo, odnosno vid oba oka funkcioniše kao jedinstven sistem pružajući nam široko polje vida.

 

Poboljšajte svoj kvalitet vida sa Varilux X-track f-360 Eyecode™ staklima!