ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

29. 04. 2016

Naočare za svaku priliku

Novi modeli dioptrijskih okvira su vrlo atraktivni, pa ne čudi što ih sve češće nose i oni koji nemaju problema sa vidom, već koriste sočiva bez dioptrije. Stilisti ih čak preporučuju kao modni dodatak u različitim odevnim kombinacijama.

 

Pročitajte: Dioptrijske naočare kao modni detalj.

Trenutno su aktuelne velike, četvrtaste naočare, ali i drugi retro modeli poput mačkastih, okruglih i onih sa masivnim, debelim okvirima. Imajući to u vidu, pronašli smo za vas nekoliko načina kako da naočare stave akcenat na vaše lice i oči.


Moderne dioptrijske naočare

 

U potrazi ste za savršenim izgledom za dan i veče? Intenzivnije našminkane oči i debeli crni okvir su dovoljni detalji da budete primećeni i zavodljivi na svakom koraku.

 

Pročitajte: Kako se biraju okviri za naočare prema obliku lica.

 

Uskladite boju karmina sa bojom okvira . Ovo je uvek dobitna kombinacija!!!


Moderne naočare za vid

 

Okrugle naočare se vraćaju na velika vrata. Možete ih naći u svim stilovima. Retro forma koja će Vas učiniti nostalgičnim, a u isto vreme dati savremeni izgled.


Nesvakidašnje naočare za vid


Skupite kosu blago u punđu, stavite velike četvrtaste naočare i bez mnogo truda izgledaćete šik. Dodajte malo neutralnog karmina i nežnu šminku na oči i dobićete jednostavan i sofisticiran poslovni izgled.


Velike dioptrijske naočare


Mačkasti okvir je jedan od modnih detalja namenjenih pravim damama. Sa takvim okvirom svaka žena može izgledati veoma ženstveno i elegantno.


Mačkaste dioptrijske naočare

 

Svaki od ovih oblika može biti Vaš. Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo širok asortiman najrazličitijih vrsta okvira u svim prodajnim salonima ABM CLINIC.