ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

15. 06. 2018

PIER MARTINO

Sa ponosom možemo predstaviti novi brend u našoj ponudi.

 

Pier Martino diotrijski i sunčani okviri su dizajnirani i izrađeni u Italiji. Sa velikom pažnjom birani su kvalitetni materijali acetat, metal, koža, drvo i Svarowski kritali za dekoraciju. Elegantni i originalni proizvodi koje karakteriše mogućnost da probude uzbuđenje kod svake osobe koja želi dodir jedinstvenosti i da izgleda drugačije a da nije van aktuelnih trendova. 

 

 

 

Pier Martino podrazumeva jednstvenost i različitost. Pier Martino kolekcija ima svoj definisan savremen stil istovremeno klasičan i elegantan. U izradi Pier Martino naočara koristi se plemenito drvo, najbolja italijanska koža i odabrani Svarowski kristali.

 

 

Stroga posvećenost detaljima u idejnom kreiranju modela Pier Martino čini ih jedinstvenim kao što je i osoba koja ih nosi. Pier Martino naočare su za svaku osobu koja želi da bude različita i želi da istakne svoju individualnost.

 

Pier Martino brend je sinonim za eleganciju i stil, proizvodi strast za proizvodima Made in Italy, stvara jedinstveno iskustvo ručno rađenih naočara za očne klinike širom sveta.