ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

23. 06. 2018

POLICE

POLICE je Italijanski brend vlasništvo De Rigo Group-e, osnovan 1983. godine. Ime nije slučajnost. Ono pokreće maštu i snove, naročito mlađih generacija i nudi potpuno novi izgled. Ime evocira američki "on the road" način života, ali i snažan urbani duh grada svih gradova: Njujorka. Mladi, autentični pobunjenici, koji prate trendove ali pokušavaju da ističu originalnost i svojstvenost, stoga se neodoljivo privlače u Police "zajednicu".

 

 

Modele karakterišu izuzetno lagani materijali koji idealno pristaju uz Police moderan i urbani stil. Trendi i metropolitski Police duh dolazi do izražaja kroz boje i teksture modela, dok je klasičnim modelima dodat moderan zaokret. Kolekcija se sastoji od brojnih stilova koji su razvijeni da zadovolje raznovrsne potrebe POLICE kupca. Najznačajnija kolekcija uključuje: korišćenje inovativnih, laganih metala, sposobnih da obezbede savršeno prilagođavanje i udobnost, jak identitet brenda, koji povezuje prošlost i budućnost, prisustvo prepoznatljivih, jednostavnih stilova.

 

Sa svojom kolekcijom za 2018-tu godinu, POLICE posvećuje posebnu pažnju ženskim modelima, koncipirajući naočare kao pravi modni acesoar koji savršeno interpretira i otelotvoruje stil brenda. Nova kolekcija POLICE ženskih naočara je puna snažnih stilskih koncepata sa jedinstvenim, ženstvenim detaljima i karakteristikama. Proizvodi koji se nude kreću se od neobičnih stilova, sa dodirom glamuroznih i trendi detalja, više ženstvenim za samouverenu ženu, a takođe imaju i više originalnih oblika, sa prepoznatljivim, atraktivnim dizajnom. U novoj kolekciji predstavljeni su veliki, zaobljeni, mačkasti okviri, sa upadljivo ženstvenim profilima gde boje igraju glavnu ulogu zahvaljujući živopisnim kontrastima između ručica i prednjeg elementa u najrazličitijim bojama.

 

Svratite u prodajne salone ABM CLINIC i isprobajte neke od modela POLICE sunčanih naočara.