ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

06. 12. 2018

Proud To Belong

U predstojećim prazničnim čarolijama, kompanija Ray Ban izlazi sa novom kolekcijom sunčanih naočara, pod sloganom #Proudtobelong.


Akcenat je stavljen na retro modelistiku gde su modeli prošarani i dolaze do izražaja, kako bi istakli svakog posebno. Oktrivanje novih modela iz 60ih godina Nina i Meteor, stavljaju ih u bezvremenske kolekcije. Naočare su vrlo udobne i dolaze u više paleta boja, kako bi svako pronašao odgovarajuće za svoje potrebe.

#Proudtobelong predstavlja koncept pripadnosti nečemu: našoj zemlji, porodici, našem poreklu i do najdubljeg dela sebe. Za brend Ray Ban najvažnija stvar je veza između ljudi i onih koje upoznamo na mestu koje nazivamo dom.

 

Ray Ban je oduvek želeo da vidi i da se vidi, da potvrdi sopstvenu ličnost, a ne da ga uslovljavaju drugi. Iz tog razloga nova kampanja postaje slogan prihvatanja i ličnog identiteta, bez obzira na značenje koje svako od nas pripisuje praznicima. Bilo da je trenutak da budete sa svojom porodicom, srodnom dušom, prijateljima ili da provedete sami, ono što nas ujedinjuje jeste da svi pripadamo nekome ili nečemu i to je ono što nas čini ljudima.


 

 

Ray Ban je ovog puta bio smeliji te je na photo-shootingu pomalo neobično ukombinovao Wayfarer crveni model sa kupaćim gaćama i ištirkanim džemperom  #proudtobelong