ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

09. 04. 2016

Pure Moist®

Jedan od svetski najpoznatijih brendova kontaktnih sočiva i sredstava za održavanje sočiva svojom inovativnošću i novim tehnologijama dugi niz godina zadržavaju svoj primat.


Alcon nudi novi rastvor za dezinfekciju, čišćenje, vlaženje i čuvanje sočiva OPTI-FREE PURE MOIST ®.

 

Pročitajte: Zbog čega Opty Free Replenish.


PURE MOIST®
sadrži jedinstveni HydraGlyde® Moisture Matrix koji oblaže sočivo formirajući vlažni omotač preko cele površine sočiva, odlično zadržava vlažnost čak i do 16 sati, takođe stvara jedinstvenu barijeru koja sprečava nakupljanje depozita i uklanja sve nečistoće.

 

Pročitajte: Systane Ultra.


Na pitanje, koje sredstvo za održavanje je kompatibilno sa kontaktnim sočivima nove generacije sa većom propušnošću kiseonika AIR OPTIX®, odgovor i preporuka bi svakako bila OPTI-FREE® PureMoist®.


Ako ste ranije koristili neku od Optee free solucija za čišćenje sočiva. Replenish ili Express, svakako probajte i PureMoist. I uverite se da ova unapredjena formula duže zadržava vlažnost vaših sočiva.


Alcon OptiFree sredstva za sočiva - Karakteristike


Ukoliko imate nedoumice koja je opcija najbolja za Vaša kontaktna sočiva, ABM CLINIC vam u svom širokom asortimanu sredstava za održavanje i čuvanje sočiva, nudi i novitet kao što je OPTI-FREE® PURE MOIST®.