ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

16. 07. 2018

RAY BAN CLUBMASTER I CLUBROUND WOOD

Za svetski Ray Ban brend ništa nije nedodirljivo.

 

Oduvek je bio sinonim za inovacije, eksperimentisanje i avanturu.


Prepoznatljiv dizajn ikonskih modela koje su volele generacije i generacija fanova mogu se ponovo pregledati i obogatiti zahvaljujući tehnologiji, materijalima i tako stvoriti novi dizajn.


U ovom duhu je Clubmaster, jedan od legendi brenda redizajniran i inoviran kako bi mu stvorili moderan izgled sa okvirom od drveta, materijalom koji nikada nije bio korišćen za ove naočare .


Nije bilo lako saviti prirodni element kao što je drvo da bi se zadovoljila fleksibilnost, izdržljivost i udobnost zahtevana za vrhunske naočare.


Posle višegodišnjih eksperimenata postalo je moguće kombinovati ručno mleveno drvo sa savremenom mekanom gumom kako bi se ikonskom modelu pružio moderan dizajn, svežina i potpuna udobnost.

 

Njegova rok dusa preuzela je spontane i savremene tonove, novi mekan i lagan osećaj, luksuzne završne obrade za muškarce i žene sa modernim i održivim percepcijama.

 

Za nove sunčane modele Clubmaster RB 3016 M i Clubround 4246 M (dostupni u četiri kombinacije boja) orah, trešnja i javor su kombinovani sa tamnim obojenim, retro-inspirisanim staklima, a ramovi su proporcionalni za savremenu privlačnost. Tradicionalno ručno graviran mosta i klasičan zakivak su sačuvani kako bi se održalo zadovoljstvo nošenja ikone.

 

Postoji i dioptrijska verzija 5154 M 5560 , sa hipoalergenskim silikonskim nosačima za optimalnu ravnotežu i udobnost.

 

ABM CLINIC je sertifikovani prodavac Ray Ban naočara. Svratite do naših prodajnih salona gde su dostupni svi Clubmaster wood Ray Ban sučani modeli ili pogledajte našu Online internet prodavnicu.