ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

03. 08. 2018

ZEISS EnergizeMe

Zeiss EnergizeMe dioptrijska stakla su specijalno izrađena za osobe koje nose kontaktna sočiva.


Svetska inovacija iz ZEISS-a, prva dioptrijska stakla za osveženje očiju nakon nošenja kontaktnih sočiva. Zeiss EnergizeMe je rezultat jedinstvene, uspešno proverene kombinacije novog dizajna stakla, inovativne tehnologije i visokokvalitetnog AR sloja koji pomaže u opuštanju umornih očiju, te sprečavaju dodatno naprezanje kod korišćenja digitalnih uređaja.

 

 

Sve više koristimo digitalne uređaje. Ova promena je dovela do toga da se naše vizuelne navike svesno ili nesvesno menjaju: čitanje na digitalnim uređajima zahteva kraću razdaljinu čitanja, što dovodi do toga da se naše oči vrlo često pomeraju od blizine do daljine. Naročito pomoću pametnog telefona, tableta ili sličnog digitalnog uređaja u dužem vremenskom periodu može doći do naglašenih ili preterano umornih očiju. ZEISS EnergizeMe za nosioce kontaktnih sočiva imaju posebnu tehnologiju koja je prva u svetu kao takva. Olakšava čitanje knjiga i korišćenje svih digitalnih uređaja jer sprečava naprezanja digitalnih očiju. Uživajte u udobnom vidu kada koristite svoj pametni telefon, laptop ili tablet. Dodatni vizuelni komfor u veštačkoj svetlosti, ubrzani zamor oka i vizuelni stres.Bez obzira da li je pametni telefon, LED lampa, monitor, TV, tablet ili e-čitač: savremeni izvori svetlosti emituju više plavog svetla nego što smo ikada doživeli. Mnogi ljudi smatraju da je ovo svetlo neprijatno i stresno jer negativno utiče na naš bioritam, a čak može biti opasno i za naše oči. Filter sa plavim svetlom u objektivu može vam pružiti udobniji vid i pružiti potpunu zaštitu sa filterom protiv plavog svetla - DuraVision BlueProtect 

 

http://www.abmclinic.com/srpski/news/article/zeiss-duravision-blueprotect

 


ZEISS EnergizeMe je dostupan u tri varijante koje su individualizovane za način života i starosnu dob nosioca.

 

 

Za nosioce kontaktnih sočiva u svojim 20-tim ili ranim tridesetim:


Adicija od 0.40D i inovativni dizajn stakala pružaju lakši prelaz sa kontktnih sočiva na dioptrijske naočare. ZEISS EnergizeMe Single Vision sa ZEISS DuraVision BlueProtect premazom i ZEISS Digital Inside tehnologijom čini ovu varijantu stakala savršenom za mlade, opuštene oči. 

 

 

Za nosioce kontaktnih sočiva u njihovim 30-tim ili 40-tim:
Savršen izbor za korisnike kojima treba nešto između monofokala i progresiva. ZEISS EnergizeMe Digital sa adicijom od 0.65D, ZEISS DuraVision BlueProtect i ZEISS Digital Inside tehnologijom obezbeđuje ugodniji i opušteniji vid nakon sočiva.

 

 

Za korisnike kontaktnih sočiva iznad 40 godina, ZEISS EnergizeMe Progressive:

Idealan dodatak za korisnike preko 40 godina koji nose progresivna ili multifokalna kontaktna sočiva. ZEISS EnergizeMe Progressive sa adicijom od 0.75-4.00D, ZEISS DuraVision BlueProtect i ZEISS Digital Inside Technologi je savršeno rešenje za oštar, jasan vid i opuštene oči.

 

Posetite prodajne salone ABM CLINIC i naše stručno osoblje će vam pomoć pri odabiru najboljih stakala za Vaše oči.