ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

22. 03. 2017

Dailies Total 1 dnevna sočiva sa vodenim gradientom

NOVO NOVO NOVO! 


Novo dnevno kontaktno sočivo na našem tržištu sa izuzetnim karakteristikama.

 

Dailies Total 1 dnevna kontaktna sočiva sa vodenim gradientom za veću udobnost


Dailies Total 1
je napravljeno od silikon hidrogel materijala koje ima izuzetno veliku propustljivost kiseonika. Dailies Total 1 su prva i jedina kontaktna sočiva sa vodenim gradientom. Vodeni gradient podrazumeva da sočiva imaju promenljiv sadržaj vode po preseku sočiva. U jezgru – centru sočiva sadržaj vode dostiže 80%, a na samom kraju površine sočiva sadržaj vode je blizu 100%. Ovako veliki sadržaj vode na površini sočiva smanjuje trenje sočiva sa okom i obezbeđuje izuzetno vlaženje i neprevaziđen komfor tokom celog dana nošenja.

 

Pročitajte: Ishrana i zdravlje očiju.


Dnevna kontaktna sočiva sa vodenim gradientom Dailies Total 1


Da sumiramo: Dailies Total 1 sočiva imaju silikon hidrogel jezgro sa velikom propustiljivošću kiseonika, a na površini ultra glatki i meki hidrofilni gel koji pruža vlažnost, mekoću i udobnost. Zbog ovakvih karakteristika, Dailies Total 1 kontaktna sočiva imaju niski modul elastičnosti na površini sočiva što im obezbeđuje mekoću kakvu imaju i epitelne ćelije rožnjače. Dnevna zamena, pakovanje 30 komada, dostupna su u rasponu dioptirija od +6.00 do -12.00.


Dailies Total 1 dnevna kontaktna sočiva sa vodenim gradientom


Dailies Total 1
se preporučuje osobama koje već nose kontaktna sočiva, zadovoljni su ali žele još veći komfor, naročito pri kraju dana. Osobama koje žele još veću udobnost i onima koji su odustali zbog osećaja neugodnosti prilikom nošenja.
Budite i Vi zadovoljni. Probajte izuzetan komfor i udobnost. Vaša ABM CLINIC