ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

09. 04. 2021

KAKO ONLINE PORUČITI STAKLA?

 

Kod nas možete online ili putem telefona izabrati dioptrijski okvir i stakla za sebe ukoliko niste u prilici da lično dođete u neki od naših prodajnih objekata.

 

Jedini uslov za ovakav vid kupovine jeste da imate recept na osnovu koga ćemo izraditi Vaše naočare.

 

Online kupovina se može obaviti na dva načina.

 

U našem WEB SHOPu izaberite okvir koji želite. U polju NAPOMENA napišite da uz okvir želite i stakla. Kada primimo Vašu porudžbinu, neko od kolega će Vas kontaktirati kako bismo se dogovorili oko vrste stakala koje želite. Tom prilikom će Vam dati sva potrebna obaveštenja vezana za vrstu stakala koja ste izabrali, cenu stakala i mogućnosti načina plaćanja samih stakala.

 

Podatke sa svog recepta nam možete poslati na tri načina. Možete ih navesti u samoj NAPOMENI, možete ih poslati na naš mail ili ih izdiktirati našem ljubaznom osoblju kada Vas kontaktira.

 

Ukoliko u NAPOMENI šaljete svoju dioptriju važno je poslati tri podatka. Na receptu koji ste dobili kod svog oftalmologa ćete pronaći sledeće oznake: OD (dioptrija desnog oka), OS (dioptrija levog oka) i PD  (razmak zenica).

 

Ukoliko dioptriju šaljete putem mejla jednostavno fotografišite ili skenirajte recept koji ste dobili kod svoj oftalmologa i pošaljite kao prilog.

 

Kolega koji Vas kontaktira ujedno će Vam saopštiti realan vremenski rok u kom će stakla biti ugrađena i poslata brzom poštom na Vašu kućnu adresu.