ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

22. 10. 2020

RB 3025 JACKONS WANG

Poznat kao prva ikona naočara za sunce, Ray Ban Aviator (3025) je oduvek bio simbol strasti i pravog stila od 1937. godine u svetu poznatih umetnika, muzičara, glumaca... Nakon toliko godina, ovaj model je i dalje popularan kod poznatih ličnosti, a ovog puta legendarni brend Ray Ban se udružuje sa Jackson Wang-om i zajedno plasiraju novu kolekciju ovog legendarnog rama u dve jedinstvene kombinacije boja, RAY BAN 3025 919262 i RAY BAN 3025 919031.

 

 

 


Standardni metalni ram i blago ispupčena stakla koja odlikuju ovaj model ovaj put krase nove boje. Boje koje su plasirane u novoj kolekciji su gradijentno svetlo smeđa sočiva sa sjajnim bakarnim okvirom i havana smeđim navlakama sa ugraviranim potpisom Jackson Wang-a , kao i plavo-ljubičasta sočiva sa sjajnim srebrnim okvirom i havana sivim navlakama sa ugraviranim potpisom Jackson Wang-a.

 


“ Vrlo sam srećan što započinjem ovo putovanje sa Ray Ban-om. Oboje obožavamo muziku i strašni smo po pitanju onoga šta radimo. Ne bojimo se donošenja smelih odluka i smelog izbora. Kroz rad sa takvim ljudima, samo težimo ka boljem. Nije važno šta radite, već sa kim to radite.” - Jackson Wang, ambasador globalnog brenda Ray Ban