ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

11. 01. 2017

Vis02bio dnevna sočiva

VisO2bio sočiva su dnevna sočiva napravljena od specijalnog materijala koji smanjuje alergijske reakcije tako da se preporučuju osobama sa osetljivim očima.


Struktura VisO2 bio dnevnih sočiva je vrlo slična strukturi suznog filma, dobro vezuju molekule vode i time održavaju prirodan nivo vlažnosti oka. Štite oko od dehidratacije,  prašine i ne izaziva suvoću oka i alergijske reakcije.

 

Vis02bio dnevna sočiva koja zadržavaju više vlage


Vis02bio dnevna sočiva pružaju veći komfor zahvaljujući specijalnom inovativnom dizajnu, koji pruža manje dodirnih tačaka sa površinom oka zbog zaobljenih ivica sočiva. Ovakvom formom je omogućen bolji protok suza između sočiva i oka, a sočivo manje dodiruje epitel oka. Samim tim su ugodnija za nošenje i omogućavaju da više kiseonika prođe kroz sočivo.

 

Pročitajte: Pure Moist.

 

Stari i novi dizajn sočiva Vis02bio

 

Asferičan dizajn sočiva omogućava poboljšanje vida i jasniji kontrast slike


Ovo omogućava bolji vid tokom vožnje u saobraćaju,naročito u večernjim satima ili po lošem vremenu. Asferični dizajn ispravlja i male cilindrične defekte.

 

Pročitajte: Enzimske tablete.

 

Uticaj Vis02bio dnevnih kontaktnih sočiva

 

Vis02bio dnevna sočiva se proizvode u 8.70mm baznoj krivini i diametru 14.2mm. Pakuju se u u pakovanja od 30 komada i dostupna su u rasponu dioptrija od +4.00 do -8.00.

S obzirom da su u pitanju dnevna sočiva, upotreba je krajnje pojednostavljena i ne zahtevaju održavanje. Smanjen je procent mogućih komplikacija i iritacija. Sa takvim karakteristikama Vis02bio dnevna sočiva su idealno rešenje za putovanja, izlete, sportiste i mlade, aktivne osobe.