ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

16. 09. 2016

Transitions® VII ADAPTIVE LENSES

Koliko potamne fotoosetljiva sociva?

 

Transitions®  sočiva su najtamnija sočiva za svakodnevno korišćenje.  Odlična su opcija za ljude koji  koji traže extra zaštitu za svoje oči. Transitions® Sigature sočiva koriste novu Chromea7 tehnologiju. Ova tehnologija, za razliku od predhodnih generacija garantuje veću stabilnost i dopušta bržu prilagodljivost pri svim temperaturnim i vremenskim  uslovima, što znaci da su tamna kada je vruće i jednako potamne kada je hladno. 

 

Kakve benefite imamo od Tranzitions® sočiva VII generacije?

 

Ukoliko vam je zatamljenost sočiva važna, Transitions® XTRActive sočiva su trenutno najtamnija dostupna sočiva na tržištu. Mogu potamneti kao i standardne naočare za sunce. Pa zašto onda ne koristiti obične sunčane naočare sa dioptrijom?Prednost fotoosetljivih Transitions® VII u odnosu na sunčana sočiva, koje su u konstantno tamne, ogleda se u sposobnosti automatskog prilagodjavanja stepena zatamljenosti u zavisnosti od svetlosnih i temperaturnih uslova sredine.

 

Pročitajte: Negativni uticaj UV zraka na oči.


Koliko brzo fotoosetljiva sočiva reaguju?


Od svog pojavljivanja na tržištu Transitions®sočiva su doživela veliki napredak, koji je i više nego uočljiv! Prethodnim generacijama trebalo je više vremena za povratak u prozirno stanje. Nova Transitions®sočiva potamne automatski, prilikom izlaganja UV zracima i vraćaju se u prozirno stanje kada UV nisu više prisutni. Toliko brzo da nećete ni primetiti.

 

Da li  fotoosetljiva sočiva funkcionišu u automobilu?

 

Naravno da postoje i Transitions® sočiva koja mogu potamneti i iza vetrobranskog stakla. To  su posebna Transitions® XTRActive, sočiva dizajnirana za osobe koje provode puno vremena napolju, ali i u automobilu. Aktiviraju se dok vozite, koristeći i UV zrake i svetlost za aktivaciju. Tako da, bez obzira na situaciju, Transitions® XTRActive sočiva štite vaše oči od jakog svetla napolju kao i neugodnog unutrašnjeg svetla.

 

Transitions® XTRActive sočiva su nova fotoosetljiva sočiva, koja izuzetno jako potamne na otvorenom. Takođe potamne u automobilu i imaju lepu boju u zatvorenom prostoru. Zadržavaju diskretnu obojenost u zatvorenom prostoru delujući opuštajuće i smanjuju zamor. Pružaju 100% zaštitu oka.

 

 

Fotoosetljiva sočiva  za naočare                     Fotoosetljiva stakla za naočare

 

 

Ukoliko imate problema sa vidom prilikom izloženosti jakim izvorima svetlosti i  želite dobru zaštitu, i samo najbolje za svoje oči za svoje oči u svim vremenskim prilikima, budite sigurni da ćete upravo to obezbediti odabirom nekih od Transitions sočiva VII generacije. Posetite prodajne salone ABM Clinic i uverite se u sve prednosti ovih sočiva.

                                                                      

Transitions sočiva VII generacije - Fotoosetljiva dioptrijska stakla