ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

06. 10. 2015

Oakley Prizm revolucionarna stakla

OAKLEY je ove godine izbacio revolucionarna stakla - PRIZM
SADA DOSTUPNA U ABM CLINIC PRODAVNICAMA!


Prizm stakla daju neverovatno dobar kontrast koji maksimalno olaksava zivot sportistima tako sto im daje nesmetan pogled sa zastitom od bljestavila ALI bez klasicnog zatamnjenja obicnih suncanih stakala koji smeta:
Petnaest godina je trebalo inžinjerima Oakley-a da kompletiraju ovaj projekat.

 

Prizm stakla (njihovi filteri) su NE-VE-RO-VATNI!

Oakley Prizm revolucionarna stakla


Iako se oko Vas svetlosni uslovi menjaju, vi ne morate menjati stakla kao sto je to bio slucaj ranije. Postoje razlicite opcije Prizm stakala ali svaki od njih Vas pokriva u skoro svim situacijama daleko bolje nego bilo koja druga opcija.

Postoje tri opcije sto se tice izbora Prizm stakala, zavisno od sporta ili ti uslova u kojima najvise boravite dok ste aktivni.

Crni iridijum (Black Iridium) je za maksimalno jako sunce, Žad Iridijum (Jade Iridium) je za varijabilne metereoloske uslove tj. gde ima i jakog sunca ali mozda i dosta senke jer idete kroz sumu itd, i Roza (Rose) koja je namenjena pretezno oblacnim prostorima, ili gde jacina suncevih zraka ne dostize posebnu jacinu.
Jade Iridijum ce Vas zastititi odlicno u svim uslovima, osim npr. olujnog vremena smile emoticon Taj filter bi izabrali za planinske uslove..

Oakley Prizm Revolucionarna stakla za sportske naočare