ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

04. 11. 2016

Polaroid P7324C – Plutajuće naočare!!!

POLAROID P7324C sunčane naočare za sve koji vode aktivan sportski život – biciklizam, jedrenje, vožnju, ribolov… Polarizovana stakla će u bilo kom trenutku olakšati gledanje i smanjiti naprezanje oka.

 

POLAROID P7324C sunčane naočare

 

Polaroid naočare su prijatelj sportovima


Polaroid je kod ovog modela sunčanih naočara posvetio pažnju izradi sočiva koja će posebno goditi pecarošima i ljubiteljima sportova na vodi. Pored polarizacionog filtera na staklima, koji će isfiltrirati odbljesak od površine vode, ovde će pecarošima dodatno pomoći i žuta boja sočiva koja će omogućiti da se jasnije vidi riba ispod površine vode.

 

Pročitajte: Ray Ban polarizovane naočare za sunce.

 

POLAROID P7324C naočare idealne za sportove na vodi

 

Polaroid P7324C je napravljen od specijalne plutajuce plastike, koja će omogućiti da vam naočare ostanu na površini ako se desi da upadnu u vodu.

 

Pročitajte: Golferi pružite komfor svojim očima.

 

Da sumiramo, pored toga što ćete moći da se skoncentrišete na Vaš omiljeni hobi i ne mislite šta će se desiti  sa Vašim naočarima  u toku borbe sa ulovom, Polaroid će Vam pružiti i bolji i jasniji pogled jer će smanjiti odbljeske sa površine vode i zaštiti vas od sunca.

 

 

100% UV zaštita Pogled bez odbljeska
Smanjeno naprezanje očiju  Prirodne boje
Čist kontrast      

 

SN P7324C Polaroid sportske naočare za ljubitelje vode


              Polaroid SN P7324C muške sunčane naočare za sport (dobre za ribolovce, jedrenje...)

 

Dragi ribolovci i jedriličari, posetite salone ABM Clinic, odaberite naočare za sebe i spremni krenite u narednu sezonu ribolova.

 

Želimo Vam bistri pogled, bistru vodu i dobar ulov!

 

Vaša ABM CLINIC.