ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

26. 05. 2016

Tom Ford sunčane naočare

Leto je napokon pred vratima!
Želite biste da izgledate cool i moderno, a istovremeno pomalo tajanstveno i nedostupno?

Možda inspiraciju za odabir Vaših omiljenih  naočara za ovu sezonu nađete upravo u čuvenom agentu 007. Za koga se iz filma u film vezuju posebni outfit-i, koji su gotovo uvek praćeni i upotpunjeni adekvatnim odabirom najmodernijih i najtraženijih modela sunčanih naočara prvenstveno Persol, a u poslednje vreme i jedinstvenog brenda Tom Ford.

 

Pročitajte: Michael Kors.


Jednostavno je postala neka vrsta tradicije da legendarni agent James Bond uvek nosi najzapaženije muške modele u datoj sezoni. Ovaj trend je prešao na poseban nivo kada je za Daniel Craig-a odabran Tom Ford model 108 za nastavak priče o James Bondu - "Quantum of Solace". Postoje dve verzije ovog modela naočara za sunce, braon i plave boje. 

 

Pročitajte: Emporio Armani.


Jedan od njih, Tom Ford Marko TF144 , Daniel Craig je poneo, kako u filmu "SkyFall", tako i u pauzama između snimanja scena. Ove naočare su standardan model iz opsega modela Tom Ford, pa nisu retke kao naočare TF108 viđene u Quantum of Solace, koji su stizale u posebnoj James Bond kutiji.

 

 Daniel Craig nosi Tom Ford naočare za sunce                             Tom Ford kutija za naočare za sunce


Naočare za sunce su stekle veliku popularnost i to uglavnom zbog njihovih promena.
Od filma "Golden Eye", Bond je uvek nosio Persol naočare za sunce i te promene su svakako izazivale veliku pažnju gledalaca i ljubitelja naočara.


Pierce Brosnan nosi Persol 2611 naočare za sunce  

Persol 2611 naočare za sunce



Novi i dugo očekivani Džejms Bond film "SPECTRE" stekao je veliki broj modnih fanova Daniel-a Craig-a, koji reprizira svoju ulogu legendarnog Džejmsa Bonda u "007 " filmu, gde on s ponosom nosi dva para klasičnih sunčanih naočara Tom Ford.

Craig sa stilom igra cool tajnog agenta, koji u ovoj ulozi nosi dva sportska različita para naočara jedan od tih je model Tom Ford Henry FT0248 spoj metala i acetata inspirisan 1950-tim godinama, kao i par odvažnih, Tom Ford FT0237 Snowdon sunčanih naočara obloženih acetatom.

 

Daniel Craig nosi Tom Ford Henry FT0248 naočare za sunce        
Tom Ford Henry FT0248 naočare

 

       

Tom Ford FT0237 sunčane naočare

 

Poznavaoci i pratioci modnog stila i filmova o najpoznatijem agentu 007 su svakako primetili da u prvoj sceni u Rimu Bond nosi Snowdon naočare.


Ručno izrađen par naočara u Italiji, Snowdon je klasičan oblik napravljen od masivnog acetata. Dolazilo je do spekulacije da boja stakla koju on nosi u filmu ne postoji u ponudi Tom Ford sunčanih naočara, međutim nakon gledanja filma i nakon nekoliko ponavljanja scena može se potvrditi da nosi sjajni "Black on Dark Tortoise" model, gde se međutim utvrdilo da ne nosi siva gradient sočiva . Umesto toga nosi ram sa čvrstim braon sočivima (koji ne dolaze na ovaj način u Tom Ford ponudi).

Kako bi za svoje verne kupce koji su ujedno ljubitelji čuvenog agenta James Bond-a I njegovog jedinstvenog stila, ABM Clinic u svojoj ponudi sunčanih naočara izdvaja Tom Ford Snowdon ram u Havana boji sa sivim staklima, kao i model Henry takođe u braon boji sa sivim staklima.

 

 


James Bond (Daniel Craig) nosi Tom Ford Henri FT0248 naočare u trejleru i u vidu promotivnih slika u spotu za pesmu " Sam Smith - Writing's On The Wall " Sam Smith -a.
Boja Tom Ford Henri naočara za sunce koje nosi Bond je Havana okvir i tamne metalne drščice i sive boje stakla (boja 52A) .

U istoj sceni, Madlen Svon (igra Lea Seidouk) nosi PERSOL naočare, koje izgledaju kao Persol 3092SM naočara za sunce (iako to tek treba da se potvrdi).

Lea Seidouk koja igra Madlen Svon potencijalno nosi Persol 3092SM naočare za sunce    

Ako želite da nosite sunčane naočare koje su se koristile prilikom snimanja filma, dobrodošli ste u ABM Clinic prodajne salone. Imamo za Vas veliki izbor sunčanih i dioptrijskih ramova Tom Ford, Persol, i dr.