ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

24. 04. 2016

Clubround

Ukoliko vas rano prolećno sunce već nije opomenulo da su vam potrebne sunčane naočare za ovu sezonu, podsećamo vas da je sada pravo vreme za to! Slobodno možemo reći da u toku vrelih sunčanih dana nismo kompletno ni obučeni bez dobrih sunčanih naočara. I da naš stil bez njih nije potpuno uokviren.

 

Pročitajte: Ray Ban kolekcija zima 2015/2016.


Ako želite da ispratite aktuelne trendove, morate obratiti pažnju na okrugle forme koje se polako vraćaju u modu u poslednjih nekoliko godina. Dosta brendova je na tržište donelo svoju viziju okruglih formi naočara za sunce, koristeći različite materijale, boje i forme. Ali nešto što je prepoznatljivo i jedinstveno na tržištu, što nas na sebi svojstven, šarmantan način ujedno vraća u prošlost, ali zanimljivim detaljima u završnoj obradi ocrtava duh savremenosti i modernog dizajna je svako Ray Ban model CLUBROUND.

 

Ray Ban Clubround model naočara za sunce


Prve reakcije poznatih ličnosti i modnih časopisa su samo pohvale i predviđanja da će ovaj model igrati važnu ulogu u određivanju trendova u godinama koje dolaze. Jednostavno, "nova legenda" je rodjena!!

 

   Kate Hudson nosi Ray Ban Clubround naočare za sunce Jesica Alba nosi Ray Ban Clubround naočare za sunce


Šta CLUBROUND čini tako posebnim?


Ray Ban već dugi niz godina uvek pokušava da zadrži brend jakim i prepoznatljivim. Eksperimentiše stalnim inovacijama, ali okviri na kraju moraju ostati verni glavnim karakteristikama Ray Ban-a. Što ga čini vanvremenskim u svetu mode za naočare za sunce.


Nemojte da vas zbuni ako vam novi Clubround stil deluje poznato. Postoji dobar razlog za to. Clubround model je kombinacija dva legendarna modela ovog brenda; Clubmuster i okruglih metalnih modela iz kolekcije Round metal classic. Clubround kao prelazna osavremenjena i uzbudljiva forma između ova dva klasična oblika stiže na vreme za sezonu proleće/ leto 2016 i pretenduje da postane jedan od najpopularnijih stilova sezone.

 

Ray Ban Clubround naočare su nastale od Clubmaster i Round


Materijal za izradu CLUBROUND modela preuzeti su od Clubmuster-a. Karakteristicna kombinacija acetatata I metala. Vrh, karakteristična proširenja sa strane i drške su od acetate. Dok je forma donjeg dela preuzeta sa okruglog metalnog rama. Priključne tačke su izrađene od visokokvalitetnog metala. Staklo je fiksirano metalnim okvirom kojim se uvrće u gornji deo od acetata. Materijala 80% prirodnog porekla. Ručke CLUBROUND se montiraju na šarke sa jakim metalnim zavrtnjima. Sve ovo Clubround čini jako ugodnim za nošenje.


Sunčani model je dostupan u crnoj i crvenoj havani sa zelenim sočivima, crnoj havani s jednobojnim zelenim sočivima, pegastoj havani s jednobojnim smeđim sočivima, novoj reljefnoj verziji u crnoj boji sa ružičastim sočivima sa efektom ogledala, reljefnoj plavo-na-crnoj sa srebrnim ogledalo sočivima i u reljefnoj belo-na-beloj sa sočivima sa efektom ogledala u zelenoj boji.

Ray Ban Clubround modeli - Boje

Dioptrijski model dostupan je u crnoj, havani i crvenoj havani. To znači da je za bilo koju boju kože, stil, odeću RayBan Clubround ima opciju.

 

Ray Ban Clubround naočare za sunce i dioptrijski okviri       Ray Ban Clubround naočare za vid

 

Ovaj stil okruglih stakala daje sasvim novu pojavu. Pomera granice. Starijim modelima daju novi izgled pomoću originalnih boja, novih dijapazona, slojeva i spektra.

Ovaj model podjednako dobro pristaje pripadnicima oba pola. Uklopice se u stil modernog intelektualca, boemskih kreativaca koji traže jedinstveni vizuelni izražaj i izgledaće primereno u najrazlicitijim zivotnim situacijama, u skoli, kancelariji na ulici, na festivalima, pa čak i na plazi.


Ray Ban Clubround muške i ženske naočare za sunce


Ray Ban CLOBROUND se ne odlikuje samo odličnim dizajnom, već nastoji da ponudi veoma dobar kvalitet zaštite za vaše oči. Ray Ban brend garantuje 100 % UV zaštitu, kvalitetne mirror premaze, kao i stakala koji čine boje življim i lepšim.


Da biste bili sigurni u kvalitet odabranih naočara, nastojte da ih kupujete kod ovlašćenih prodavaca.
ABM Clinic je sertifikovani prodavac ovog brenda. Možemo vam u svakom trenutku ponuditi veliki broj modela iz Ray Ban kolekcija u nekom od naših prodajnih salona, ili putem web shop-a.

Ray Ban Cloubround 0RB42461157 ženske naočare za sunce

 

Ray Ban Cloubround 0RB42461160 ženske naočare za sunce

 

Ray Ban Cloubround 0RB4246119722 roze ženske naočare za sunce

Ray Ban Cloubround 0RB4246984/30 plave sunčane naočare

 


Uz svaki par Ray Ban Clubround naočara ćete dobiti originalnu Ray Ban kožnu futrolu za čuvanje naočara, koja štiti naočare onda kada ih ne nosite. Zatim, mikrofiber krpu za lako čišćenje stakala, garanciju i informator koji sadrzi informacije o brendu i o najpoznatijim Ray Ban modelima.

 

Fotrola za Ray Ban Cloubround naočare za sunce


Posetite nas i odaberite CLUBROUND naočare koji najviše odgovara vašem stilu! Zasijajte u novom svetlu i imajte pojavu poput poznatih zvezda! Budite sigurni da će neki od modela iz ove kolekcije učiniti najobičniju odevnu kombinaciju otmenom i orijentisanom prema detaljima. Premošćavajući tu tanku nit između vintage i savremenog izgleda.