ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

11. 06. 2016

Miu Miu naočare

Miu Miu, Pradina „mlađa“ sestra, postoji preko 20 godina.


Pridružite nam se da pogledamo i istražimo unazad istoriju Miu Miu brenda i ono zbog čega je ovaj brend svakako fenomenalan.

 

Miu Miu ženske naočare za sunce

Miuccia Prada (Miuča Prada) unuka poznatog Maria Prade osnivača firme za proizvodnju kožnih torbi, nasledila je porodični biznis, čime nije bila preterano oduševljena. Miu Miu brend je lansiran davne 1992. godine i dobio je ime po njenom nadimku.

 

Pročitajte: Persol.

 

Miuccia Prada


Brand Miu Miu i kolekcija sunčanih naočara kreiran je 1993. godine, sledeći specifičnu želju Miuccia Prade da bude namenjen klijenteli koja izričito pazi na slobodu i sofisticirane nove trendove.


One su u suprotnosti sa minimalističkim dizajnom Prade. Sposobnost Miu Miu je da se izjednači retro i inspiracija aktuelnih trendova i to je ono što ga je istaklo sa velikim uspehom i donelo neverovatnu popularanost naočara za sunce.


Ne postoji devojka na svetu koja ne voli te jedinstvene komade Miu Miu brenda. Ustvari, imali bismo po jedan od svakog modela za svaku priliku, ukoliko bi bili u mogućnosti.

 

 

Miu Miu  SN MU04LV AB101 52 ženski dioptrijski ram Miu Miu SN MU54QS 1B00A7 56 ženske naočare za sunce

SN MU04LV AB101 52

SN MU54QS 1B00A7 56

 

Iznova nas obraduju sa mini-kolekcijom koja donosi lagane okvire u nežnim nijansama ukrašene sa ručno izrađenim kristalima sa bogatstvom dekoracija. Jedinstvene kreacije koje otkrivaju novo poglavlje u istoriji naočara Miu Miu. Majstorski ručno izrađeni detalji intenzivnih boja ostavljaju eteričan utisak, dok stručne proizvodne tehnike stvaraju međuigru transparentnosti najlonskog okvira, donoseći auru čiste ženstvenosti i senzualnosti kod svakog modela.


Probrani ženstveni klasični oblici reinterpretirani su na razigran način, kombinujući neočekivane ironične detalje: ručkice u potpunosti prekrivene živopisnim mikrokristalima ili ukrašene metalnim umetkom odražavaju kreativan duh marke i majstorsku veštinu pri izradi ove kolekcije.

 

Miu Miu ženske sunčane naočare sa crvenim okvirom

 

Kreativan Miu Miu duh ispunjava celu ovu kolekciju, ističući pritom intrigantne kombinacije eksperimentiranja i posvećenosti detaljima. Svaki se novi model ističe savršenom ravnotežom simetričnih oblika i nepravilnih obrisa, minimalističkim dizajnom i puno vrednim ukrasima, tankim metalnim elementima i brojnim detaljima u acetatu.


Za svoj novi specijalni projekt za jesen-zimu 2014/2015, Miu Miu svojim bajkovitim stilom iznova interpretira dva mitska ikonična modela slavnih kolekcija naočara Rasoir i Noir.

 

Miu Miu mačkaste ženske dioptrijske naočare        Miu Miu naočare za sunce za žene

 

Ove nove naočare ostaju verne prvobitnom identitetu, ali ipak u nečemu evoluiraju- u kombinacijama nepravilnih oblika (po čemu su poznate) s blještavim detaljima od kristala.
Lepeza svežih i živahnih boja oslikava duh igre Miu Miu: biljni sok, glicinija, roza i različak plava, kao i obojene verzije kornjačevine.

 

Miu Miu SN MU13NS 7SOOAO 49 ženske naočare za sunce         Miu Miu SN MU13NS 7SOOAO 49 ženske sunčane naočare

SN MU13NS 7SOOAO 49


Miu Miu naočare za sunce se potpuno razlikuju od svih ostalih luksuznih brendova, pa i ne čudi što beleže najveći rast prodaje u kategoriji naočara u celom svetu.