ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

17. 07. 2016

Ray-Ban i Ferrari - Ugovor koji pomera granice!!!

Dragi naši,

 

Sa ponosom Vas obaveštavamo da je Luxottica Group potpisala ugovor o sponzorstvu sa prestižnom Scuderia Ferrari kompanijom koja još od 1948. godine učestvuje u planetarno poznatom automobilskom takmičenju Formula 1.

 

Formula 1


Kao deo ovog ugovora o sponzorstvu Ray-Ban logo će se pojaviti na SF16-H Ferrari Formula 1 bolidu. Duže od sedam i po decenija brand Ray-Ban predstavlja mnogo više od naočara za sunce, uspeo je da pomeri granice modnog stila, imidža, autentičnosti i to ne samo poznatih svetskih lica, već svake osobe kojoj je stalo da izrazi svoju individualnost i sofisticirani stil.

 

Ray-Ban je ne gubeći na svojoj popularnosti i statusu ostao jedan od najkultnijih modnih detalja, prestižan, prepoznatljiv u svim zemljama sveta. Od ove godine Ferrari crvena i Ray-Ban crvena se stapaju u istu najpoznatiju nijansu, stavljajući Ray-Ban na primarnu poziciju u okviru trke Formule 1.

 

Ray Ban znak na Formuli 1


Baš kao što je prokomentarisao i gospodin Sergio Marchionne-a predsednik i CEO Ferrarija povezivanje ova dva velika brenda i dve velike italijanske kompanije doprineće obostranom razvoju i konstantnoj težnji obe firme da neprekidno postavljaju sve više standarde u svojim oblastima.

 

Formula 1 i Ray Ban

 

Pročitajte: Novi model Ray Ban sunčanih naočara.