ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

17. 07. 2017

Ray Ban Blaze - Nova letnja kolekcija za 2017

Ray Ban je predstavio fantastičnu kolekciju „BLAZE“ koja će zaseniti sve do sada viđene modele. Flashmirror stakla tj. efekat ogledala je već odavno u trendu i ove sezone sa dosta novih kombinacija boja.

 

Ray Ban Blaze naočare za sunce


Kvalitet i vrhunski dizajn ovog puta su došli do izražaja u razigranoj kolekciji kojoj je teško odoleti. Neki od najpopularnih modela, kao što su Clubmaster, Round i Shooter i skroz specifičan mačkasti model za žene dobili su novi izgled u pastelnim bojama.

 

Pročitajte: New Getsby - Nova Ray Ban ikona.


Svi modeli Ray Ban Blaze naočara za sunce

 

Ray Ban RB3576N naočare za sunce


Ray Ban RB3576N predstavlja novu stilizovanu verziju najpopularnijeg modela ClubMastera. Ako želite da sakrijte svoj pogled, a da skrenete pažnju okoline na vas i vaše nove naočare trebalo bi da izaberete jednu od varijacija modela sa mirror sočivima. Model RB3576N dostupan je u 6 različitih kombinacija boja i u dve veličine (41 i 47).

 

RB3576N sunčane naočare Ray Ban

 

Ray Ban RB3581N naočare za sunce


Ray Ban RB3581N predstavlja novu verziju legendranog Shooter modela. Pored mirror sočiva, dostupan je u najklasičnijoj i najprodavanijoj kombinaciji boja, a to su naočare koje imaju klasik zelena stakla. Zelena klasična sočiva obezbeđuju prirodnu precepciju jer prenose boje bez ikakve modifikacije. Pružaju savršenu zaštitu u veoma izraženim i srednjim svetlosnim uslovima. Model RB3581N dostupan je u 6 različitih kombinacija boja i u jednoj univerzalnoj veličini.

 

RB3581N Ray Ban sunčane naočare

 

Ray Ban RB3574N sunčane naočare


Ray Ban RB3574N predstavlja novu verziju aktuelnog Round modela. Ovaj retro unisex model sve više pažnje privlači svojom karakterističnom kružnom i ovalnom formom. Model je dostupan u varijacijama od klasične zelene do mirror zlatne, plave, crvene. Model RB3581N dostupan je u 6 boja i u jednoj univrezalnoj veličini.


RB3574N Ray Ban naočare za sunce Blaze

 

Ray Ban RB3579N naočare za sunce


Ray Ban RB3579N dolazi na velika vrata u različitim bojama. Mirror sočiva su presvučena metaliziranim slojem koji odaje utisak ogledala i smanjuje količinu svetlosti koja prolazi kroz staklo, što ga čini idealnim za jako sunce i srednja osvetljenja. I to sve uz dokazan kvalitet 100% UV zaštite za vaše oči.

 

RB3579N narandžaste Ray Ban naočare za sunce Blaze

 

Naočare za sunce Ray Ban RB3580N


Ray Ban RB3580N predstavalja se ove sezone novom kolekcijom Blaze, koja ima specifičan mačkasti oblik, upečatljivog dizajna. Ukoliko želite da ispratite modne trendove, RB3580N je pravi model za vas. Pomerite granice i ove sezone budite moderni i buntovni. Dostupan u više kombinacija boja.


RB3580N zelene Ray Ban naočare za sunce Blaze


Sa zadovoljstvom Vas pozivamo u neki od naših prodajnih salona, upoznate se sa novom Blaze kolekcijom i izaberete model za Vas. Takođe, veliki izbor Blaze kolekcije možete pogledati na našem Web shopu