ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

18. 02. 2016

Dolce & Gabbana kolekcija 2016

Italijanski modni dizajneri i kreativni direktori modne kuće Dolce & Gabbana, Domenico Dolce i Stefano Gabbana su zajedničkim snagama još jednom pokazali ogromnu ljubav prema otadžbini i još jednom proizveli dugo očekivanu kolekciju sunčanih naočara i dioptrijskih ramova koja će biti u našim uspomenama dugo vremena.

D&G Limited Edition naočare za sunce

D&G Limited Edition


Model sa slike je proizveden samo u stotinak primera, limitirano izdanje iz ove kolekcije je pravljeno od orahovog drveta sa reljefnim minijaturama, ručno oslikanih od majstora. Kao i stare kočije, tako je i svaki par naočara jedinstven komad u kojem se raznolikost daje rukom dekoratera koji čini svaki komad jedinstvenim. Silijanska kočija (Sicilian Carretto) i dekoracije na njoj su jedan od glavnih motiva ove kolekcije. 

D&G Sunce naočare za sunce

D&G Sunce


Model Sunce je izrađen od acetata, koji zadržava iskonski element drveta, dok su i reljefi sicilijanske kočije plavih i belih boja u dve nijanse i ističu ih kao ukras. Prednja strana naočara je dostupna u četiri boje u kombinaciji sa gradiranim sočivima (staklima): u crnoj boji -acetata sa sivim staklima, plave sa plavim toniranim sočivima, bele sa toniranim staklima u boji konjaka i u boji pomorandže sa sivim staklima.

 

Pročitajte: Naočare od acetata.

D&G mačije oči naočare za sunce

D&G mačije oči


U Carretto boje su uvrštene i naočare modela pravljene od metala i acetata u obliku mačijeg oka kao inspiracije 50-tih godina. Dostupan u pet kombinacija sa gradiranim sočivima koja poboljšavaju kontrast boja između unutarašnjosti i spoljnjeg izgleda okvira okvira.

 

Pročitajte: Ray Ban dioptrijska kolekcija za proleće 2016.

 

Dobra vest i za one koji imaju potrebu da nose dioptrijske naočare, dati modeli se mogu naći i u obliku dioptrijskih okvira.

Dolce & Gabbana dioptijske naočare