ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

23. 02. 2016

Ray Ban kolekcija zima 2015/2016

Jedinstveni i karakteristični brend vraća autentičan dizajn i moderne inovacije po kome su prepoznatljivi.

 

Ray Ban u nove modele koji kombinuju vintage šarm sa savremenim duhom kolekcija jesen/zima 2015-2016 sadrži uzbudljive nove verzije Ray-Ban Aviator, Shooter, Outdoorsman i Ray-Ban Clubmaster stilova, Wayfarer koji se pojavljuju u različitim bojama i kombinacijama materijala.


Od svog nastanka Ray Ban je bio simbol avanture, funkcionalnosti i dizajna. Prvi od svih modela Ray-Ban Aviator, stvorenih za pilote US Air Force, jedinstvenog, univerzalnog dizajna Ray Ban Wayfarer modela i novih klasika kao što su vanvremenski Ray-Ban Clubmaster. Ray-Ban kolekcija 2015-2016 je svakako osvrt na poreklo ovog brenda, sa varijacijama na nekim od najprepoznatljivijih, jedinstvenih naočara za sunce ikada napravljenih.

 

Pročitajte: Dolce & Gbbana kolekcija 2016.

 

Ray Ban naočare RB2140

 

Nova verzija klasičnog Ray Ban Wayfarer modela je ponovo rođena. Kvalitetan acetat se “menja“ da bi ovaj putnik koji je "uznemiren" dobio efekat duž prednjeg dela i na drškama. Rezultat je savršen par naočara čije naizgled nesavršenosti daju samo poboljšan šarm. "Distressed" boje uključuju crnu, prugastu Havanu, Havana, Havana braon i Havana plava, kao i čuveni Denim modeli.

 

Pročitajte: Ray Ban dioptrijski model 5228.

Ray Ban naočare RB2140            Ray Ban naočare za sunce RB2140                    

Ray Ban naočare RB3025


U odavanje počasti originalnim modelima, kreiranih za pilote US Air Force je Ray Ban Aviator opseg se ovde ponovo otkriva u zlatnom metalu. Te legendarne '37. godine Ray Ban Aviator okviri su tretirani da bi se postigao bolji efekat. Dostupan u pozlaćenom metala, sa zelenim G-15 ili braon B-15 staklima.

 

Pročitajte: Emporio Armani.

Ray Ban naočare RB3025   Ray Ban naočare za sunce RB3025Ray Ban naočare RB3025 za žene         

Ray Ban naočare modela RB3138


Autentični dizajn i klasične boje su karakteristike ove kolekcije koje izgledu Ray Ban Havana Collection pružaju prirodan i funkcionalan kvalitet namenjen za prave lovce na modne stilove. Model Shooter je sada dostupan u finom zlatnom metalu s izraženim acetatnim havana detaljem na gornjem mostu što ovim laganim i čvrstim okvirima daje visok kvalitet završne obrade i muževnu privlačnost. Ovi modeli su dostupni sa G15 zelenim ili gradiranim sivim sunčnim staklima.

 

Pročitajte: Miu Miu.

Ray Ban naočare modela RB3138            Ray Ban naočare modela RB3138        

Ray Ban model naočara RB3029


Originalnost izraza, detalji visokog kvaliteta i autentična sočiva definicija su ležernog, funkcionalnog kvaliteta i vizionarskog stila kolekcije Ray-Ban Havana kolekcije. Ove naočare su osmišljene za muškarce koji obožavaju otvorene prostore. Lagan i čvrst oblik modela Outdoorsman sada je dostupan u finom zlatnom metalu s klasičnim acetatnim završecima na drškama i gornjem mostu, dok stakla G15 zelene ili gradirano sive boje, čine ove sunčane okvire još moćnijim.


                                          Ray ban model naočara RB3029     Ray Ban model naočara za sunce RB3029

Ray Ban model RB3532


Ray-Ban je zatvorio pun krug kako bi odao priznanje svojoj jedinstvenoj legendi: modelu Round. Ovaj mitski sunčani okvir odlikuje se elegantnim metalnim profilima i drškicama, kovanim detaljima kao i savršeno konstruisanim preklopnim (folding) mehanizmom. Model koji pristaje svakom obliku lica, bilo da je u pitanju okvir metalik, zlatne ili srebrne boje . Dostupne su u 4 kombinacije boja okvira u bojama srebra i zlata, dok se stakla mogu naći u bojama kao što su klasična G-15 zelena, efeket ogledala siva (Silver Flash), bakarna efekat ogledala (Copper Flash) i plava efekat ogledala (Mirror lens). Ono što je interesantno premaz efekat ogledala pomože da se smanji odsajaj za još veći vizuelni osećaj udobnosti, i dodatno privlači zavidne poglede i daje Vam taj jedinstveni pogled.


Ray Ban model RB3532                   Ray Ban model naočara RB3532            Ray Ban model naočara za sunce RB3532



Ray Ban naočare za sunce RB4237


Budućnost je ovde  izgleda hladnija nego ikad, sa novim stilom tehnologije Liteforce. Napravljen od jedinstvenog termoplastičnog biomaterijala kovanog na ekstremnim toplotama, Liteforce ima jedinstvenu lakoću i snagu. Prvi takve vrste i materijala u istoriji izrade naočara. Rođena iz istih naprednih karakteristika koje se koriste u savremenom dobu inovativne tehnologije koji se koriste i za medicinske implante, ove high-tech naočare su i izuzetno udobne i fleksibilne. Liteforce RB4237 je kombinacija najkvalitetnijih materijala sa stilom i nudi širok spektar stilskih sočiva, uključujući: Classic, gradirana, efekat ogledala sočiva, a takođe dolazi u polarizovanoj verziji koja obezbeđuje kvalitetnu zaštitu od odsjaja. Dostupne su mat tamnosivoj, crnoj, mat crnoj, havani i mat havani. Ovi fino oblikovani ramovi nude lasersko graviranja Ray-Ban logo na metalnim injektiranim šarkama i legendarne nitne. Liteforce pretvara tehnologiju u veliki stil.

Ray Ban naočare za sunce RB4237                Ray Ban naočare RB4237

 

Dioptrijski Ray Ban okviri RX7073

 


Napredna tehnologija i najsavremeniji materijali otvaraju vrata legendi nove Light Ray 2.0 – generacije. Tako ovaj zaobljeni retro phantos model postaje simbol visokih performansi i udobnog uniseks šarma. Prefinjeni okvir iz najlonskih vlakana prate ručkice od čistog titana i mikro-liveni Light Ray zglobovi bez šrafova. Ove naočare su krajnje lagane, udobne i čvrste. Moderne boje matiranog, svetlucavog i blistavo obrađenog prednjeg dela, kao i rafinirane mat ručkice, fino kontrastno dopunjuju funkcionalan i izvanredan stil ovog dioptrijskog modela. Dostupan je u crnoj, mat crnoj, tamnoj havani, svetloj havani i mat žutoj boji.

Dioptrijski Ray Ban okviri RX7073      


Ray Ban dioptrijski okviri RX7069


Svojim najsavremenijim inovacijama Ray-Ban iznova definše pravila konkurentne urbane estetike. Otpornost, lakoća i udobnost s novim dioptrijskim modelom osnaženim Liteforce tehnologijom postaju ovde više nego cool. Ovi zaobljeni phantos dioptrijski okviri iz najlonskih vlakana odlikuju se spljoštenim mostom i proslavljenim zakovicama na prednjem delu, a na krajnje fino oblikovanim ručkicama nalaze se jednodelni zglobovi s laserski ugraviranim logotipom Ray-Ban. Dostupni su u mat crnoj, plavoj, havani, mlečno žutoj kao i u klasičnoj crnoj boji. Specifičan izgled ovih naočara osmišljen je za moderne pojedince koji vole retro stvari.


Ray Ban dioptrijski okviri RX7069                 


Dioptrijski okviri Ray Ban RX3532


Ray-Ban je zatvorio pun krug kako bi odao priznanje svojoj jedinstvenoj legendi: modelu Round. Metalni profili evolutivno su razrađeni autentičnim modnim dizajnom, dok su inovativan preklopni mehanizam i slavni kovani detalji iskaz ležerne, funkcionalne kvalitete ovog kompaktnog dioptrijskog modela, koji ne može biti originalniji nego što jeste. Dostupan je u praktičnim metalik bojama, uključujući klasičnu zlatnu, srebrnu i tamnosivu.


Ray Ban dioptrijski okviri RX7069


Modeli koji su nas obradovali u redizajniranom ruhu, stigli su i kod nas, pa ih sada možete videti i u ABM CLINIC prodajnim salonima !!!