ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

18. 02. 2016

Oakley

Oakley je Američki brend koji je jedan od vodećih u izradi sportkih naočara. Prepoznatljiv je po vrhunskom dizajnu, tehnologiji i postupcima izrade.


Kod Oakley-ja kao sportskog brenda posebno se vodi računa o udobnosti, bezbednosti i kvalitetu ramova i sočiva. Zbog navedenih karakteristika nosiocima ovog brenda, pogotovo sportistima je obezbeđen maksimalni komfor prilikom nošenja i obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

 

Pročitajte: Persol.


Izdvojićemo jedan od modela iz Oakley asortimana koji spada u life style modele. I jedan je od izdržljivijih. Zato ne čudi činjenica da baš ovaj model nosi potpis Valentina Rosija (OO 9013 24-325) .

 

Pročitajte: Miu Miu.

Predstavljamo vam Frogskins OO 9013.

                                         Oakley naočare za sport

Ram je izrađen od injektirane plastike koja ga čini veoma laganim ali u isto vreme i veoma izdržljivim.
Polikarbonatna stakla su premazana iridijumom, korisniku pružaju maksimalnu zaštitu prilikom eventualnih udaraca, čak i pri velikim brzinama. Osim toga, sočiva filtriraju 100% UV zračenja, prilagođavaju se različitim vremenskim uslovima.

                                         Oakley sportske naočare

Dostupan je u dvadeset pet kombinacija boja i kao i kod ostalih Oakley modela i ovde ćete u jednom proizvodu dobiti maksimalan kvalitet izrade i vrhunski dizajn.

                                     Oakley naočare za sportiste - Sunčane naočare za sport

                                          Oakley sunčane naočare za sport