ABM 1 | Terazije 29
ABM 2 | Jug Bogdanova 8
ABM 3 | Nušićeva 3

15. 11. 2016

HSC Superhidrofobik sloj na dioptrijskim sočivima

Stiže nam hladno vreme, a sa tim stižu i problemi sa zamagljivanjem i prljanjem sočiva na dioptrijskim naočarima. Zbog toga vas podsećamo na HSC Superhidrofobik sloj, kao moguće rešenje za ovaj problem.

 

Pročitajte: Polarizovana stakla.

 

Zamagljene naočare zbog zime


Ova dioptrijska stakla sadrže kvalitetan šestoslojni antirefleks sloj koji obezbeđuje bolju prozirnost sočiva, jasniji vid ,zbog čega se oko manje zamara.

 

Pročitajte: Blue Control.

 

Slojevi za dioptrijska sočiva       Dioptrijske naočare sa i bez antirefleks sloja


Zahvaljujući superhidrofobik  i asntistatik unapređenom sloju, ova stakla će odbijati čestice prašine i na njima se neće zadržavati masnoće. Teže će se prljati i brže će se odmagljivati.

 

Zamagljene naočare za vid zbog vrućeg čaja


Zbog svega navedenog, pogotovo zbog antistatik karakteristika ovih sočiva, manje ćete imati potrebu za čišćenjem naočara, a time ćete ujedno produžiti i vek trajanja vašim dioptrijskim sočivima.

 

Brisanje naočara za vid
 

  • Naravno, ova stakla odlikuje i 100% UV zaštita od UVA i UVB zračenja.
  • Visokokvalitetni tvrdi sloj štiti sočivo od mehaničkih oštećenja i grebanja.


HSC sočiva obezbeđuju pun komfor, jasan vid, smanjuje zamor, bezbednost u vožnji i atraktivan izgled. Dostupna su u svim indeksima, odnosno odgovarajućim tanjenjima, tako da se preporučuju čak i osobama sa zahtevnijim dioptrijama. Zbog svojih antistatik karakteristika posebno se preporučuju osobama čije su naočare češće izložene izvorima prašine i nečistoća, kao i deci koja se bave sportom.